De nieuwe inzicht kaarten voor de maand april 2018 gemaakt door Bianca

 

Jouw inzichtkaart voor de maand April 2018 :
Werking :
Neem je geboorte data, maand en jaar en tel deze cijfers 1 voor 1 op.
Komt u uit op 2 cijfers, zoals 43, tel dan de 4 en de 3 bij elkaar op.
De uitkomst , bij 43 is dat 7, kijkt u bij de 7de inzichtkaart.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje in het gastenboek achter laat over de inzichtkaarten.

Liefs Bianca

1. Dit is voor jou een tijd van leren en studeren voor je persoonlijke groei en het vinden van je levensopdracht. De Engelen zullen je helpen en begeleiden met dit proces.

2. Je bent een spiritueel leraar. Je hebt het vermogen om andere mensen te begeleiden en ze te helpen met het ontwikkelen van hun spirituele gaven en hun goddelijke levensopdracht.

3. Blijf hoopvol en heb vertrouwen, want er daagt iets nieuws dat heel positief is aan de horizon en dat je nu nog niet kunt zien.

4. Het is heel goed voor je om krachtig te zijn. Je weet hoe je je innerlijke kracht op een liefdevolle manier kunt inzetten, zodat deze zowel jezelf als andere mensen ten goede komt.

5. Ga aan de slag! Je staat in contact met je eigen waarheid in deze situatie en je moet vertrouwen hebben in je intuïtie en liefdevol voor jezelf opkomen.

6. Dat waar je naar verlangt zal binnenkort gebeuren. Wacht geduldig en vol vertrouwen af, probeer niets te forceren.

7. Je bent een spiritueel leraar. Je hebt het vermogen om andere mensen te begeleiden en ze te helpen met het ontwikkelen van hun spirituele gaven en hun goddelijke levensopdracht.
.
8. Ik breng een boodschap over van een overleden geliefde: 'Ik ben op dit moment heel gelukkig en ik hou veel van je. Je hoeft je over mij geen zorgen te maken.'

9. Je emoties komen tot rust, waardoor je in staat wordt gesteld om jezelf open te stellen voor meer liefde. Ik zal je helpen om boosheid en vergeeflijkheid vanuit je hart en je ziel los te laten.

Heel veel succes ermee.. liefs Bianca