Box 01
Ivon
Ivon   sms naar: B2W 01 naar 7373
Dagelijks vanaf ca.16.00 uur aanwezig.
 
Sms: b2w(spatie) 01 (spatie) uw vraag naar 7373 voor NL, 
All Round Spiritueel, Healing Medium en Reiki Master.
Voor al je levens vragen,  op alle gebied, werk, liefde, baan, en inzichten. Ook voor contact met overledenen.
Mijn insteek is om u in alle eerlijkheid een stukje helderheid, inzicht en advies te geven.
 
"Ode aan hen, die de moed hebben, hun hart en ziel in hun werk te leggen.(citaat)"              
Box 03
Aglaia
Aglaia
Sms: b2w(spatie) 03 (spatie) uw vraag naar 7373 voor NL , 
 
Mijn naam is Aglaia.
 
Ik ben een Heldervoelend kaartlegster en maak hierbij gebruik van de Mlle Lenormandkaarten,   Engelenkaarten  en het Orakel van de Liefde. Heb je raad nodig of gewoon een luisterend oor, door mijn levenservaring, kan ik je inzichten geven om weer door te kunnen gaan...
Box 05
Wendy
Wendy

Welkom, Ik ben Wendy en help graag mensen door een luisterend oor te bieden of door een advies te geven bij moeilijkheden. Door mijn eigen hooggevoeligheid kan ik goed aanvoelen wat je nodig bent. (of juist niet). Als extra ondersteuning maak ik gebruik van de pendel.

Box 06
Luca Soluna
Luca Soluna

Welkom!  Heeft u vragen waar u zelf even de antwoorden niet van ziet? Wilt u raad over een bepaalde situatie waarin u zich bevindt? Met mijn tarotkaarten, numerologische berekening, verbondenheid met de bron en de nodige levenservaring kan ik u ondersteunen bij het vinden van de juiste inzichten. Ik ben erkend Energetisch Healer en Reiki Master. Durf te vragen en het zal gegeven worden!

 

Box 07
Sterre
Sterre

Hey, ik ben Sterre

Ik werk met de pendel en verschillende tarotkaarten waaronder white rider en de Le Lenormand kaarten. Doormiddel van de kaarten, mijn heldervoelen en helderzien krijg ik boodschappen door of kan ik wellicht antwoorden geven op vragen. Dus heb je een luisterend oor, advies of een antwoord op een brandende vraag nodig, bel, mail of chat me en wellicht ik iets voor je doen.  

 

Box 09
Bianca
Bianca

Sms: b2w(spatie) 09 (spatie) uw vraag naar 7373 voor NL , 

Bianca is een ervaren, Medium, Counselor.U kunt bij mij terecht voor diverse vragen waarin u eerlijk antwoord en inzicht verkrijgt. Ook lezingen dieren en kinderen via foto.  Daarnaast begeleid ik al enkele jaren mensen met hun paranormale gave. Vraag ook gerust om een persoonlijke inzichtkaart of persoonskaart voor uw situatie. Ik ben dagelijks beschikbaar via sms, email en chat.

 

Werkt enkel via Chat/Sms en Email consulten 

Box 04
Wil jij je medemens een schouder bieden?
vacature

Ben jij degene die iemand een luisterend oor kan bieden, overzicht in een situatie, een hart onder de riem steken, weer moed en kracht kan geven? Geef je om je medemens? Met jouw levenslessen die je al hebt doorlopen anderen steunen?  Dan ben je van harte welkom!