Welkom bij Between 2 Worlds
Telefoon: Nederland: 0909-0229 voor België: 0907-40096

Op onze website vindt u een team van betrouwbare eerlijke medewerkers die u graag ten dienste staan. Ons team is  door onafhankelijke partijen getest en gescreend om zuiverheid te kunnen waarborgen.

De medewerkers zullen u ook ten alle tijden, een zo eerlijk en zuiver mogelijk consult bieden, dit dient echter wel te geschiedden in alle openheid en eerlijkheid van beide kanten.

Vragen over dood gaan en/of gezondheids vragen zijn zeer delicate vragen en vaak niet aan ons om die te beantwoorden, wel zal de medewerker u altijd door verwijzen naar een arts indien deze meent een hindernis in uw gezondheid waar te nemen.

Wanneer u een consult aan wil gaan, kies dan vooral een medewerker die U aanspreekt, dit is van belang om u op uw gemak te voelen, en zo blanco het consult in te gaan.

Soms kan het zijn dat tijdens het gesprek blijkt dat de door u gekozen medewerker toch niet goed in uw energie komt, de consulent zal u dan ook zonder u onnodig aan de lijn te houden, door verwijzen naar een andere collega.

Mochten er vragen zijn, op/of aanmerkingen dan vragen wij u dat via e-mail aan ons te laten weten aan: info@between2worlds.nl

Voor andere inhoudelijk vragen en/of klachten kun u gebruik maken van onze Klantenservice.  Stuur een e-mail naar:  Klantenservice@between2worlds.nl  of  info@between2worlds.nl

Uiteraard zijn ideeën  van harte welkom als dit de dienstbaarheid voor u en/of anderen kan verhogen. Schroom niet en stuur een e-mail met uw idee naar: info@between2worlds.nl

 

Wij wensen u een goed consult en bedanken u reeds voor het in ons gestelde vertrouwen.

Met liefdevolle groet,

Team, Between 2 Worlds